Победе Даниловићеве и Јоровићеве, пораз Јовановски

Млада српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло ВТА турнира у Ташкенту, пошто је савладала Рускињу Ану Калинскају 6:4, 6:1. Пласман у друго коло остварила је и Ивана Јоровић, док је Бојана Јовановски завршила такмичење.

Даниловићева, 101. тенисерка света, лако је савладала противницу са нешто више од сат времена игре.

Наредни ривал наше тенисерке биће Анастасија Потапова са којом Олга игра још из јуниорских дана. Даниловићева је недавно, у финалу ВТА турнира у Москви, славила против руске тенисерке.

На истом турниру пласман у друго коло остварила је и Ивана Јоровић победивши Екатерину Александрову 6:3, 6:2, док је Бојана Јовановски поражена је од Белорускиње Вере Лапко 6:1, 6:3.

Јоровићева, која је у главни жреб стигла кроз квалификације, играће у другом колу против Белорускиње Варваре Лапко.

Турнир у Ташкенту игра се за наградни фонд 250.000 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи