Ђоковић: У Шангај идем, за Пекинг још нисам сигуран

Победом Саше Зверева над Кевином Андерсоном, тим Европе је савладао тим света у Лејвер купу, па није било потребе да Новак Ђоковић игра против Ника Кирјоса.

"Ово је тимска победа. Ја сам, нажалост, изгубио своја два меча – у синглу и дублу, али драго ми је што је тим Европе победио. Мечеви су били врло неизвесни и то је улепшало последњи дан", рекао је Ђоковић.

Он је додао да би волео да учествује и идуће године на том такмичењу.

"Ово је једино такмичење које омогућава да играте у тиму са Федерером, Надалом, Димитровом... Са највећим именима нашег спорта. Надам се да ћу опет имати прилику да учествујем на овом такмичењу", рекао је Новак.

Најбољи српски тенисер је открио да ће, после неколико дана проведених у Србији, одлучити да ли ће наступити на турниру у Пекингу.

број коментара 7 пошаљи коментар
(уторак, 25. сеп 2018, 01:26)
Goran [нерегистровани]

No1e

Samo polako, bez ikakvog pritiska. Nole je vec ucinio dovoljno za ovu godinu. A naravno povratak na # 1 je samo pitanje dana

(понедељак, 24. сеп 2018, 19:58)
anonymous [нерегистровани]

Moje mišljenje

Novak Đoković ide i u Šangaj i u Peking i na kraju Završni masters u Londonu pa neka pobjedi zato što ja navijam za njega.

(понедељак, 24. сеп 2018, 16:11)
anonymous [нерегистровани]

@Novak

$250.000 је премија за победу тима коју је добио сваки играч победничког тиме, међутим Ноле је добио и хонорар за наступ (appearance fee) који се по слободној процени креће око милион долара, тако да је та премија само ситнина;)
И други играчи су добили хонорар али ни приближно као Ноле.

(понедељак, 24. сеп 2018, 15:14)
anonymous [нерегистровани]

Novak..

Neka se tesi sa debelom premijom za 3 dana 250.000$ zaraditi, ……...

(понедељак, 24. сеп 2018, 15:14)
anonymous [нерегистровани]

..prvo mesto...

..ma sta ce mu prvo mesto kada je na njemu bio, koliko se secam preko 200 nedelja? Neka uziva u tenisu i zivotu. drzi nivo da ne gubi od bilo koga, pobedi nadala i Federera po koji put i to je to.

(понедељак, 24. сеп 2018, 14:45)
anonymous [нерегистровани]

@Misljenje

Слажем се, Пекинг је много близу, не треба срљати само због повратка на број1 и покушавати искористити одсуство Рафе због повреде.
Повратак на бр1 је известан, у Паризу или на завршном у Лондону не мења ништа.

(понедељак, 24. сеп 2018, 10:31)
anonymous [нерегистровани]

Misljenje

Nisi spreman za Peking.