Ђоковић за РТС: Најважнији су образовање и посвећеност деци

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић имао је прилику да у Чикагу ради са децом. Основни циљ фондације је омогућити приступ образовању, рекао је Ђоковић.

"Све се своди на образовање и посвећеност деци. Жена и ја имамо двоје деце и благословени смо да будемо родитељи и да имамо два анђела, од којих ми много учимо, а који нас гледају са великим интересовањем и радозналошћу. На нама је велика одговорност као родитељима да им пружимо што боље услове и приступ образовању, забави и радосном животу. То је некако и мисија наше фондације", рекао је Новак Ђоковић.

Новак је имао прилику да у Чикагу ради са децом, међу којима је било много малишана српског порекла. 

"Бити уз децу је увек дивно искуство за мене, јер се подсећам својих раних почетака као тенисера у Србији. Искористио бих прилику да се захвалим свим нашим људима који су годинама подржавали нашу фондацију. Пуно је донатора било баш из Чикага, поготово у време оних ужасних поплава", рекао је Новак.

Ђоковић се захвалио свима који су годинама уз његову фондацију.

"Позвао бих све људе да и даље буду уз нас. Желимо да на ово путовање поведемо што више људи", завршио је са осмехом Новак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи