Ђоковић и Федерер заједно у дублу на "Лејвер купу"

Већ првог дана „Лејвер купа“ гледаоце очекује јединствена атракција. Први пут до сада најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и Швајцарац Роџер Федере играће заједно у дублу, у тиму Европе на "Лејвер купу" у Чикагу.

Ривали освајачима укупно 34 гренд слема биће Јужноафриканац Кевин Андерсон и Американац Џек Сок, који ће играти за екипу "остатка света", а меч је на програму у ноћи између петка и суботе.

Претходно, на старту другог по реду "Лејвер купа", састаће се Бугарин Григор Димитров и Американац Френсис Тијафо, док се одмах после њих састају Британац Кајл Едмунд и Сок.

Једини тенисер који се неће такмичити за Европу првог дана је Немац Саша Зверев, док ће своје мечеве за Тим света сачекати Џон Изнер и Ник Кирјос. 

"Лејвер куп" је неформално екипно такмичење у тенису које је прошле године заједно са Родом Лејвером покренуо Роџер Федерер. Први дуел селекција света и Европе одигран је прошле године у Прагу, ове сезоне игра се у Чикагу.

"Лејвер куп" је на програму од 21. до 23. септембра у "Јунајтед центру".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво