Емотивни Новак: Вера је оно што ме гурало кроз тешке тренутке

Најбољи српски спортиста и тенисер Новак Ђоковић обратио се јавности емотивном поруком на Инстаграму у којој је истакао да му је на путу повратка и успеха највише помогла вера.

Новак је после Вимблдона и првог тријумфа у Синсинатију недавно славио и на Ју-Ес опену и у великој форми улази у финиш сезоне.

Он је на својим профилима на друштвеним мрежама, пре свега на Инстаграму, поделио своје виђење последњих неколико месеци:

"Пре него што поделим са вама најдубље мисли, желим да вам се захвалим на љубави и подршци у тешким тренуцима, али и током ових добрих. То ми значи много јер знам да није било лако држати се уз мене када ствари нису биле јасне. Хвала вам! 

Невероватно је најчешћи начин објашњавања изузетног успеха. За мене тај израз негира најснажније емоције које могу имати - веру. Све ово време, вера је оно што ме гурало кроз тешке тренутке, бол, несигурност. 

Био сам заглављен у некој тачки и преплављен мноштвом информација. А резултата није било. Сви су нудили своје мишљење и савет шта да радим и шта ми се дешава, а не могу да кажем да их нисам чуо. 

Јесам. Повремено сам био збуњен. Али једна ме ствар држала, терала да идем даље, вера у себе, своје способности, вештине, таленат и отпорност. Веровање да сам створен за ово. 

Највећа поука из ових протеклих месеци је да невероватно не постоји. Границе не постоје. Када то схватиш, можеш да успеш у животу. Када покажете своју храброст, самопоуздање и веру, већ сте победник без обзира на резултат. 

Ваш карактер превладава и градите своје навике и ваше навике вас доводе корак ближе вашим циљевима. Дакле, драги пријатељи, прихватите неволуе и верујте у снагу вере. Може вас одвести било где. 

Волим вас све. Идемоооо", написао је Новак уз фотографије са својим тимом.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи