Надал сматра да је Федерер бољи тенисер од њега

Шпанац Рафаел Надал оценио је да је светски рекет број један Швајцарац Роџер Федерер бољи тенисер од њега. Швајцарац je комплетнији "у свим аспектима".

"Федерер је префињен на терену и може апсолутно све. Има бољи сервис од мене и агресивнији форхенд, а ја сам једино можда бољи у дефанзивној игри. Генерално, мислим да је Федерер бољи и комплетнији играч од мене", рекао је Надал.

Шпанац је истовремено оценио да има и доста заједничког са првим тенисером света.

"Обојица смо максимално концентрисани током целог меча. Његови резултати су, наравно, последњих година много бољи, али обојица играмо веома добро. Побеђујемо или стижемо до финала, што није нимало једноставно. Мислим да смо обојица психички јаки", рекао је Надал.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи