Ђоковић: И против Надала исто; Надал: Новак је изазов

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и шпански ривал Рафаел Надал сагласили су се да их очекује велика борба у полуфиналу Вимблдона. Меч се игра у петак око 16 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а и РТС Планети.

"Осећам се одлично, све сам бољи и осећам да је ово прави тренутак. Већ сам играо у полуфиналу Вимблдона, надам се да ћу и против Надала наставити у истом ритму", рекао је Ђоковић, а преносе британски медији.

Ђоковићев велики ривал Надал имао је само речи хвале за српског аса.

"Увек је велики изазов играти против Новака. Он је један од најкомплетнијих играча свих времена. Не можеш да га победиш ако не играш добро и то је мој циљ", навео је Шпанац.

Полуфинални меч на Вимблдону Ђоковић – Надал игра се у петак као други на програму, око 16 часова, одмах после меча Џона Изнера (САД) и Кевина Андерсона (Јужна Африка). Директан пренос меча можете пратити на Првом програму РТС-а и РТС Планети.

Биће то њихов укупно 52. међусобни меч, а Ђоковић води са 26:25.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво