Ђоковић: Достижем форму у правом тренутку

Пласман у полуфинале Вимблдона за мене је велика сатисфакција, рекао је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић. Истиче да се осећа боље из меча у меч и да достиже врхунац игре у правом тренутку.

"Подизао сам ниво своје игре у последњих неколико недеља, и моја игра је све боља у односу на период од пре два месеца. Добро сам одиграо турнир у Квинсу. Из меча у меч се боље осећам и достижем врхунац игре у правом тренутку, рекао је Ђоковић у изјави после меча.

Говорећи о опомени коју је добио од судије због бацања рекета, Ђоковић сматра да је то било непотребно.

"Мислим да сам беспотребно опоменут, нисам рекетом толико оштетио траву. Судија је видео како сам бацио рекет, а и (Кеи) Нишикори је то касније учинио па није добио опомену. То није било фер, али тако је – како је. Увек су присутне емоције у овако тесном мечу", објаснио је најбољи српски тенисер.

Рекао је да се у мечу трудио да игра паметно, додајући да се нада ће наставити са високим нивоом игре.

"Постигао сам најбољу могућу форму за велики турнир као што је Вимблдон и надам се да ћу овако наставити", закључио је Ђоковић.

Ђоковић је савладао Јапанца Кеија Нишикорија са 3:1 (6:3, 2:6, 6:2, 6:2) и пласирао се у своје прво гренд слем полуфинале од 2016. године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво