Елиминисана и шампионка Мугуруза

Белгијанка Алисон Ван Ујтванк приредила је ново изненађење у Вимблдону елиминацијом Габриње Мугурузе већ у другом колу турнира на коме је Шпањолка бранила титулу. Алисон је Мугурузу савладала са 2:1 (5:7, 6:2, 6:1) после сат и 54 минута игре.

Белгијанка Алисон Ван Ујтванк, 47. тенисерка света, је после изгубљеног првог сета успела да начини преокрет и савлада прошлогодишњу шампионку Габриње Мугурузу чиме је наставила серију великих изненађења у женском делу турнира у Вимблдону.

Са турнира су већ елиминисане друга тенисерка света Каролина Вознијацки, затим Џоана Конта и чак још 11 носитељки турнира, а сада им се придружила и прошлогодишња освајачица трофеја.

У трећем колу противница Ван Ујтванк биће Анет Контавеит из Естоније, која је у два сета била боља од Џенифер Брејди из САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво