Мали напредак Ђоковића, Крунићева није више међу 50 најбољих

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је на новој АТП листи поправио пласман за једну позицију и сада је 21. играч света. Најбоље рангирана српска тенисерка Александра Крунић није више међу 50 најбољих.

Филип Крајиновић је покварио пласман за два места и тренутно је 29, док је Душан Лајовић напредовао две позиције и сада је 58. играч света.

За два места пласман је покварио и Виктор Троицки, тренутно 93. тенисер света, одмах иза Ласла Ђереа, који је напредовао девет места и постао пети тенисер из Србије међу најбољих 100 играча на свету.

На врху није било промена, шампион Ролан Гароса Рафаел Надал води испред Роџера Федерера, Александра Зверева, Хуана Мартина дел Потра и Марина Чилића.

Најбоље рангирана српска тенисерка Александра Крунић није више међу 50 најбољих, пошто је на новој ВТА листи покварила пласман за осам места и сада је 55. на свету.

Нина Стојановић је "скочила" за четири позиције и тренутно је 219, док је Олга Даниловић напредовала за пет позиција и тренутно је 224.

Ивана Јоровић је пала за чак 19 места и тренутно је 229, а велики скок, од 26 позиција, остварила је Дејана Радановић на 245. место.

На врху је шампионка Ролан Гароса, Румунка Симона Халеп, иза Каролине Возњацки, Гарбиње Мугурузе и Слоун Стивенс, која је, захваљујући пласману у финале у Паризу, скочила са 10. места на четврто.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво