Новак на квалификанта, тежак пут за Лајовића

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић у првом колу Ролан Гароса састаће се са квалификантом, док су му потенцијални ривали у наставку такмичења у зависности од пласмана бити Ферер, Баутиста-Агут, Димитров, Гофан, Карењо Буста. Рафаел Надал налази се у другој половини жреба. Душан Лајовић се у првом колу састаје са Веселим.

Потенцијални ривали у четвртфиналу били би Гофан или Карењо-Буста, док би ривали у полуфиналу могли бити Тим или Зверев.

Новак у првом колу игра против Квалификанта, док би ривал у другој рунди највероватније требало да му буде Ферер, који такође снаге одмерава са играчем из квалификација.

Душан Лајовић не може да се похвали претераном срећом у жребу за Ролан Гарос, пошто се у првом колу састаје са Јиријем Веселим, док би у другом потенцијални ривал могао бити Александар Зверев.

Ласло Ђере ће за противника имати квалификанта, док се Виктор Троицки састаје са Димитровим.

Ролан Гарос почиње 27. маја у недељу, а титулу брани Рафаел Надал. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво