У стилу „Ратова звезда“ Ђоковић пожелео Марију брз повратак

Некада број један Енди Мари најавио је повратак на терен. На свој начин Новак Ђоковић му је пожелео да што пре заигра. Нећемо дозволити да о нашим мечевима причају у давно прошлом времену, поручио је Новак.

„Напред, Енди. Не можемо им дозволити да о нашим мечевима говоре као о нечему што је 'било одавно', Нека 'Сила' буде с тобом у опоравку, пријатељу", написао је Ђоковић на Твитеру.

Мари се не такмичи од Вимблдона, а према плановима, на терен би могао да се врати непосредно пред овај турнир. Енди је имао великих проблема са куком и у јануару се одлучио за хируршку интервенцију.

Британац је најавио да требало да се појави на турниру Либема опен у Холандији, који почиње 11. јуна. После овог турнира учествоваће на Квинсу, а све у припреми за Вимблдон.

"Радујем се што ћу се вратити на турниру на трави и што ћу играти у Розмалену први пут у каријери. Чуо сам много лепих ствари о том турниру и терени би требало да буду добри. Биће то одлична припрема за наступ на Вимблдону", рекао је Мари.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво