Ђоковић: Сјајан тест за мене, драго ми је што сам прошао

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, после победе против Борне Ћорића и пласмана у осмину финала Мастерса у Монте Карлу, изјавио је да је то био сјајан тест за њега и да је срећан због начина на који је прошао.

Ђоковић је до победе дошао након пропуштених девет меч-лопти, изгубљеног сервиса и "брзог брејка" у финишу другог сета.

"Нисам одиграо превише мечева у последњих годину дана, због повреде. Био је ово сјајан тест, срећан сам због начина на који сам га прошао и како сам одиграо", рекао је Ђоковић.

Његов наредни ривал биће Аустријанац Доминик Тим, који га је прошле године савладао на Ролан Гаросу, меч се игра у четвртак од 12.20 часова.

"Тим је, по мом мишљењу, међу три најбоља на свету на шљаци, враћа се после повреде и биће сигурно мотивисан. Тренутно је седми, ја сам испао из Топ 10, али верујем да могу да одиграм добро", поручио је Ђоковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи