Јелена Јанковић завршава тениску каријеру?

Некада најбоља тенисерка света Јелена Јанковић наредног месеца објавиће да завршава каријеру, преноси специјализовани портал "Тенис лајф".

Српска тенисерка одржаће конференцију за медије 1. маја у Риму уочи турнира који је освајала два пута, 2007. и 2008. године.

Тридесеттрогодишња Јанковић је због повреде леђа последњи меч у синглу одиграла прошлог августа у поразу од Чехиње Петре Квитове у првом колу УС опена.

Два месеца касније била је на операцији, а истицала је да се неће враћати на терен све док не буде 100 одсто спремна.

Јанковић, која је покварила пласман и сада је тек 328. на WТА листи, током каријере освојила је 15 WТА титула, највећи успех на грен слемовима јој је финале УС опена, а зарадила је преко 19 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво