Агаси већ дуже време био љут на Ђоковића

Растанак Новака Ђоковића и Андреа Агасија није био куртоазан какви су обично растанци тенисера и њихових тренера, а немачки портал Spox преноси тачно колико није штимало између некадашњих најбољих тенисера света.

Агаси је, противно конвенцији, сам изашао у јавност са изјавом о прекиду сарадње са Новаком Ђоковићем, написавши на Твитеру да је „једино око чега су се слагали он и Ђоковић било то да се не слажу“.

Американац је, наравно, пожелео српском играчу срећу у будућности, који, са своје стране, није желео да коментарише ништа јавно.

Опсег овог неслагања није био познат, али портал Spox тврди да је он веома укорењен, односно да је Агаси изјурио веома љут са једног затвореног тренинга, саветујући свог ученика да мора да одустане од учешћа на турниру у Мајамију.

Да подсетимо, Ђоковић је поражен већ у првом мечу на Мастерсу на Флориди, а од њега је бољи био Беноа Пер.

Агаси, освајач осам гренд слем трофеја као тенисер, са Ђоковићем је почео да сарађује пре прошлогодишњег Ролан Гароса. Његова инцијална улога била је стручна подршка на великим турнирима, посебно гренд слемовима.

Касније исте године, у новембру, Ђоковић је у свој стручни штаб придодао Радека Штјепанека, који се и даље ту налази.

Андре Агаси је бесплатно радио са Ђоковићем, а сада се спекулише да би могао да преузме бригу о игри Александра Зверева.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво