Ђоковић: Трудим се и верујем да ћу се вратити у форму

Српски тенисер Новак Ђоковић признао је да у овом тренутку није могуће да се врати у стару форму, али да се труди да поново буде на високом нивоу. Ђоковић је у Мајaмију изгубио од Француза Беное Пера са 6:3, 6:4 и доживео трећи пораз у низу, што му се није догодило још од 2007. године.

"Трудио сам се, али није ишло. Не осећам се добро када играм на овај начин, желим да играм према очекивањима, али у овом тренутку то није могуће. Изгубио сам од бољег тенисера", рекао је Ђоковић после елиминације у другом колу турнира на Флориди.

Некадашњи светски број један истиче да је Пер заслужено славио победу.

"Добро сам отворио меч, првих шест гемова, а онда сам остао без гаса. Пер је одлично сервирао, нисам успео да га сломим и било је веома брзо", нагласио је Ђоковић.

Ђоковић је последњи пут победио пре више од два месеца, када је савладао Шпанца Алберта Рамос-Вињоласа у осмини финала Аустралијан опена.

"Покушавам да се вратим на бивши ниво, али тако је како је. Верујем у себе и надам се да ћу успети. Не бих излазио на терен да не желим да победим. Нико ме сигурно не тера бичем да играм тенис, волим овај спорт. Схватам да нисам на нивоу на коме људи желе да ме виде, као и ја", закључио је Новак Ђоковић.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво