Ђоковић заустављен у другом колу Мајамија

Ђоковић – Пер 0:2 (3:6, 4:6). Новак Ђоковић није успео да се пласира у треће коло мастерса у Мајамију. Бољи од њега био је Беноа Пер, који ће се у наредном колу састати са Филипом Крајиновићем.

Новак Ђоковић је тек на моменте личио на оног старог Новака, што се могло очекивати после велике паузе, хирушке интервенције и опоравка. Овај меч могао је да му послужи да види на ком је нивоу форме.

Новак је добро ушао у меч. Деловао је сигурно на свој сервис, прва два је добио без изгубљеног поена. Константно је притискао противника. Међутим, како је меч одмицао видљво је било да нема снаге. Концентрација је попустила и све више је грешио. У седмом гему противник успева да му одузме сервис, а потом и у деветом чиме решава сет у своју корист.

Други сет донео је сличну слику. Поново је Пер први стигао до брејка предности. Наш тенисер успева да врати брејк. Међутим, када је у десетом гему противник поново одузео сервис нашем тенисеру прилике за поправни није било.

У трећем колу Беноа Пер ће се састати са нашим Филипом Крајиновићем. 

Ток меча:

21.14 - Крај меча. Новим брејком Пер ставља тачку на овај меч - 6:4 у другом сету.

21.08 - Новак лагано осваја свој сервис гем - 4:4.

21.04 - Новак покушава да узврати, долази до прве брејк шансе на мечу, користи је и враћа брејк - 4:3.

21.00 - Поново противник притиска и ствара две везане брејк шансе, користи прву води са 4:2.

20.55 - Оба тенисера сигурна на своје сервисе, 2:2.

20.46 - Након освојеног свог сервиса Пер напада и осваја три везане брејк шансе. Новак успева да се одбрани, изједначење. Потом наш тенисер везује још два поена и недозваљава рани брејк - 1:1. 

20.38 - Крај првог сета. У наредном гему на сервис нашег тенисера, Новак је имао 40:0, али Пер успео да му одузме сервис и реши сет у своју корист - 6:3.

20.33 - Пер у наредном гему успева да потврди брејк - 5:3.

20.29 - При резултату 3:3, Пер користи грешке нашег тенисера и напада сервис, 0:30, а потом долази до две везане брејк шансе. Користи другу и води са 4.3.  

20.22 - Нови гем са нулом за нашег тенисера - 3:2.

20.20 - Оба тенисера сигурна на свој сервис, 2:2.

20.07 - Ђоковић са нулом осваја уводни гем.

20.05 - Почео је меч.

20.01 - Меч ће сервисом отворити Новак Ђоковић.

20.00 - Тенисери су изашли на терен, након загревања очекујемо почетак меча.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво