Кецмановић изгубио од Истомина на мастерс дебију

Млади српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да приреди изненађење у Мајамију, јер је у првом колу мастерса изгубио од Узбекистанца Дениса Истомина 7:5, 6:4.

Дебитант на турнирима из серије 1.000 пружио је добар отпор знатно искуснијем тенисеру, за 96. позиција боље рангираном, али остаће жал што је у првом сету испустио брејк предности при вођству 3:1 и две лопте за други.

У другом сету 18-годишњи Кецмановић успео је да се врати после 1:4, али не и да преокрене резултат, па ће Истомин у другој фази турнира играти са Шпанцем Паблом Карењо-Бустом.

Мастерс у Мајамију игра се за наградни фонд од 7.972.535 долара.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво