Мајами: Ђоковић пријављен, као и Крајиновић, Троицки...

Најбољи српски тенисер свих времена Новак Ђоковић наступиће на Мастерсу у Мајамију, објавили су организатори турнира.

Ђоковић је постављен за 12. носиоца на турниру који се одржава од 21. марта до 1. априла.

Новак је после пораза од Јапанца Тара Данијела у другом колу Индијан Велса признао да је пожурио са повратком на терен након операције лакта и најавио да ће у договору са својим тимом донети одлуку о игрању на Флориди која је, према списку играча у Мајамија, потврдна.

Прошле године није учествовао на турниру који је освајао шест пута, па има прилику да освоји велики број бодова и поправи пласман на АТП листи (14. место).

Наступ на другом мастерсу у сезони потврдили су бранилац титуле Роџер Федерер, Марин Чилић, Григор Димитров, Александер Зверев, као и српски тенисери Филип Крајиновић, Виктор Троицки, Душан Лајовић...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво