Троицки заустављен у првом колу Индијан Велса

Троицки – Фучовић 0:2 (6:7, 2:1). Виктор Троицки није успео да се пласира у друго коло мастерса у Индијан Велсу. Бољи од нашег тенисера био је Мађар Мартон Фучович, коме је ово био први меч на турнирима мастер серије у каријери.

Троицки је пропустио своју шансу у првом сету, када није успео да сервисом освоји овај период игре. Потом је Мађар успевао да контролише игру и резултат. Виктор је на тренутке успевао да парира противнику, али је Фучович успевао да одбије нападе и заслужено се пласира у друго коло, где га очекује дуел са Марином Чилићем.

После уводних гемова које су тенисери решили у своју корист. Троицки у трећем гему долази до две везане брејк лопте, користи прву и успева да стекне брејк предности. Противник је покушавао да узврати у два наврата је пропустио по брејк лопту, тачније Троицки се бранио снажним сервисима.

Уследио је сервис нашег тенисера за сет, међутим Мађар долази до три везане брејк шансе, користи другу и одузима сервис нашем тенисеру - 5:5. Противник потом осваја свој сервис. Виктор успева да се избори за тај-брејк.

Фучович први долази до мини брејка. Троицки успева да врати, међутим већ на наредном сервису нашег тенисера противник долази до нове предности, потом осваја три везане сет лопте, користи прву и добија сет са 7:3 у тај-брејку.

Мађар наставља са одличном игром, диктира темпо и контролише скоро сваки поен. У трећем гему Фучович користи серију грешака нашег тенисера и одузима му сервис - 2:1. Виктор је покушао да узврати у наредном гему, освојио је две везане брејк шансе, међутим, уследиле су нове грешке нашег тенисера и противник успева да се извуче.

Нови сервис Троицког и противник поново осваја две везане брејк шансе, користи другу за предност од 4:1 у другом сету. Фучович уз још један брејк решава други сет у своју корист резултатом 6:1.

Ток меча:

00:10 - Крај меча. Фучович осваја и другу сет - 6:1. Велики број грешака нашег тенисера омогућило је противнику да убедљиво освоји други сет. Имао је шансу Троицки да се врати након изгубљеног сервиса, али је пропустио две везане брејк шансе. Потом је Мађар стигао до два брејка предности и рутински привео меч крају.

23:40Први сет освојио је Фучович са 7:6. Први је до брејка предности стигао Троивцки, већ у трећем гему. Када се очекивало да ће сервисом решити сет у своју корист противник успева да врати брејк. Сет је решен у тај-брејку, који је Мађар решио у своју корист резултатом 7:3.

22.43 - Почео меч између Троицког и Фучовича. 

22.30 - Меч ће сервисом отворити Фучович.

22.25 - Багдатис је савладао Нишиока са 2:1 (7:5, 3:6, 7:5). Ускоро очекујемо да се на терену појаве Троицки и Фучович.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво