Роџер Федерер и Бил Гејтс непобедиви у тандему

Тренутно најбољи тенисер света Роџер Федерер у пару са једним од најбогатијих људи света Билом Гејтсом учествовао је на хуманитарном егзибиционом турниру у Сан Хозеу. Ривали на другој страни терена били су им тренутно најбољи амерички тенисер Џек Сок и новинарка телевизије Ен-Бо-Си Савана Гутри.

На овом хуманитарном турниру сакупљено је више од 2,5 милиона долара помоћи за образовање деце у Африци.

Федереру и Гејтсу је ово други пут да играју у дублу, јер су већ наступали на хуманитарном турниру у исту сврху који су организовали у априлу прошле године у Сијетлу, преносе амерички медији.

Вероватно и захваљујући том искуству, тандем Федерер-Гејтс је однео победу над америчким дублом, након чега су Швајцарац и Сок одиграли егзибициони дуел у којем је опет славио најбољи тенисер света.

И овим турниром светски број један, швајцарски тенисер Роџер Федерер припрема се за наступ на првом Мастерсу сезоне у Индијан Велсу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво