Новак тренира на калифорнијском сунцу

Новак Ђоковић тренира на теренима Индијан Велса а још није познато да ли ће најбољи српски тенисер наступити на турниру у Калифорнији. Жреб за турнир, који почиње 8. марта, биће одржан у среду.

Српски тенисер налази се на списку учесника мастерса у Индијан Велсу, као 10. носилац, али је и даље неизвесно да ли ће наступати.

Ђоковић је ван терена од елиминације са Аустралијан опена у четвртом колу, након чега је обавио и мањи хируршки захват на руци због болова у лакту због којег је пре наступа у Мелбурну био одсутан шест месеци.

Титулу у Калифорнији брани Роџер Федерер, који је пет пута подизао пехар у каријери и рекордер је са Новаком Ђоковићем, који је исто то успео 2008, 2011, 2014, 2015. и 2016. године.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво