Зимоњић: Сви играчи су дали максимум, надам се јачем саставу у плеј-офу

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Ненад Зимоњић похвалио је играче који су у претходна два дана играли против селекције САД и рекао да се нада да ћемо у плеј-офу за останак у Светској групи бити комплетни.

Тениска репрезентација Србије, иако без кључних играча, пружила је јак отпор Американцима, упркос поразима.

"Момци су се одлично показали. Ово им је први наступ за репрезентацију, нису уигран тим, а имали су и тешког противника. Борили су се максимално, али Американци су ипак тријумфовали са 3:1. Један брејк смо направили данас и један Дуци јуче, то довољно говори о њиховој снази. Похвалио бих све играче да су дали максимум и сигурно ће им користити ово искуство", рекао је Зимоњић за РТС.

Србију сада очекује дуел плеј-офа за останак у Светској групи Дејвис купа, а селектор Зимоњић очекује да у том мечу будемо комлетни. 

"И плеј-оф меч ће бити изузетно јак. Ту су јаке репрезентације у питању, ја се искрено надам да ћемо бити у јачем саставу, да ће сви играчи бити здрави, а онда су нам аутоматски шансе веће. Ово је било феноменално искуство и велики подстрек за Милојевића, Зекића и Крстина. Али, мислим да играчи вишег ранга морају да нас одрже у овој групи, јер биће тешко ко год да буде противник", сматра Зимоњић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се