Читај ми!

Американци победили у дублу за укупни тријумф

Србија – САД 1:3 (7:6, 2:6, 5:7, 4:6). Дубл Србије није успео да направи изненађење и савлада фаворизоване Американце. Овом победом противник је обезбедио тријумф у дуелу првог кола Светске групе Дејвис купа. Нашој селекцији предстоји борба за опстанак у групи.

Никола Милојевић и Миљан Зекић пружули су сјајан отпор фаворизованим противницима Рајану Харисону и Стиву Џонсону. Успео је наш тим да освоји први сет, у неколоко наврата је и у наствку запретио, ипак знатно искуснији противници су успели да преокрену резултат и стигну до заслужене победе.

Српски дубл је без респекта према противнику ушао у овај меч. Храбро су се борили, а први сет су освојили у тај-брејку са 7:3. Американци су експресно изједначили. Доминирали су у другом сету, а нашим тенисерима нису дозволили да освоје поен на њихов сервис током целог сета.

У трећем и четвртом сету противник је константно притискао сервис наших тенисера. У трећем сету поклекли су тек у 11 гему, док су у четвртом Американци већ у трећем гему стигли до брејка, а потом су рутински привели меч крају.

Нашој подмлађеној селекцији, без врхунских играча, предстоји дуел за опстанак у Светској групи Дејвис купа.

Ток меча:

18.14 - Крај меча. Американци добијају трећи сет са 6:4.

17.26 - Американци бољи у трећем сету - 7:5. Велика борба у трећем сету, американци су константно притискали сервис нашег дубла. Пропустили су у четири гема пет брејк шанси, али су у 11. гему успели да одузму сервис нашим тенисерима. Током целог сета противник је био сигуран на свој сервис и није дозволио српском дублу ниједну брејк шансу.

16.26 - Американци освајају други сет са 6:2. Много боља игра противника у другом сету. Американци нису дозволили нашим тенисерима да освоје бод на њихов сервис. С друге стране пуно грешака у игри Милојевића и Зекића, што је резултирало лако освојеним сетом за Американце.

15.58 - Милојевић и Зекић добили први сет у тај-брејку 7:6 (7:3). Сјајан сет за дебитанте. Милојевић и Зекић успели су да се супротставе фаворизованим Американцима. Одличном игром успели су прво да одузму сервис противницима, имали су и сервис за сет, у коме им је недостајало мало концентрације. Међутим, када је сет ушао у тај-брејк заиграли су много боље од противника и лако стигли до тријумфа.

15.10 - Почео је меч у Нишу ...

15.05 - Ускоро очекујемо почетак дубл меча Никола Милојевић и Миљан Зекић састају се са Рајаном Харисоном и Стивом Џонсоном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво