Нина Стојановић и Викторија Голубић у осмини финала

Нина Стојановић и Викторија Голубић из Швајцарске савладале су Александру Крунић и Катерину Бондаренко у другом колу женског дубла на Отвореном првенству Аустралије са 2:0 по сетовима 7:6 (7:5), 6:2 и пласирале се у осмину финала где их очекује дуел са петим носиоцима Тимеом Бабош и Кристином Младеновић.

Александра и Катерина су биле у мечу све до тај-брејка првог сета који су Нина и Викторија добиле без изгубљеног поена. Потом су лако сломиле отпор противница у другом сету и пласирале се у осмину финала.

Стојановићева и Голубићева су кренуле фантастично, експресно су повеле са 5:0, Крунићева и Бондаренко се нису предавале, освајају пет шест везаних гемова и преокрећу резултат. Ипак сет је решен у тај брејку, јер су Нина и Викторија нивим брејком избориле тај-брејк, који добијају са 7:0.

У другом сету дубл Стојановић - Голубић је наставио у истом ритму. Уз два брејка долазе до предности од 5:1, а потом рутински приводе сет и меч крају, за коначних 6:2 у другом сету.
Нина и Викторија у осмини финала имаће тежи посао, противнице су им пети носиоци турнира ,Тимеа Бабош из Мађарске и Францускиња Кристина Младеновић, које су савладале шпански дубл Лару Арубарене и Аранчу Пара Сантоњу са 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво