Читај ми!

Агаси: Новак је изузетан и спреман за титулу

Андре Агаси, тренер Новака Ђоковића, истакао да је најбољи српски тенисер спреман за освајање седме титуле у Мелбурну, што је потврдио победом над Гаелом Монфисом у врло тешким условима за игру. Агаси је посебно истакао Новакову упорност и вољу да се на прави начин врати на терен.

"Новак је физички изузетан, лако се опоравља за разлику од мене, има невероватну вољу и упоран је, што је јединствено. Када због повреде направите тако дугу паузу у игри, треба вам пуно рада да се поново вратите, а он је у томе успео јер је невероватно истрајан," истакао је Андре Агаси у интервјуима за светске медије.

Некадашњи светски првак Агаси чврсто верује да Новак може надмашити Роџера Федерера освајањем Аустралијан опена у свом први турниру после шест месеци иако још на руци носи специјални рукав као ојачање за повређени лакат.

"Не бринем за његов опоравак. Најбоље је то демонстрирао у невероватним условима игре на температури од 40 степени са Гаелом Монфисом. Уз све то, имали смо прилику да видимо нови стил игре како би што више растеретио лакат. Демонстрирао је да је физички одлично припремљен и да тек предстоје још боље игре. Верујем да је спреман за освајање прве титуле после паузе", истакао је Агаси.

После победе над Американцем Доналдом Јангом од 3:0 (6:1, 6:2, 6:4) и Французом Гаелом Монфисом од 3:1 (4:6, 6:3, 6:1, 6:3), Новак Ђоковић се у наредном колу састаје са Албертом Рамосом Вињоласом из Шпаније, иначе 21. носиоцем, против кога је Ђоковић добио сва четири меча у досадашњим сусретима.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи