Читај ми!

Троицки и Кирјос сутра у ударном термину на Хајсенс арени

Српски тенисер Виктор Троицки и Аустралијанац Ник Кирјос сутра, не пре 8.45 по средњеевропском времену, играју меч 2. кола Аустралијан опена. Меч њих двојице последњи је по распореду на Хајсенс арени трећег дана у Мелбурну.

Пре Троицког креће такмичење у конкуренцији дублова где Србија има три представника.

У мушкој комкуренцији дублова Ненад Зимоњић и Румун Флорин Мегреа око 2.30, по нашем времену, састају се са Шпанцима Марком и Фелисијаном Лопезом.

У женској комкуренцији Нина Стојановић и Викторија Голубић из Швајцарске састају се са шпанско-слованачком комбинацијом Марија Хосе Мартинез Санчез (1 сат), а Александра Крунић са Украјинком Катарином Бондаренком играће против Рускиње Наталије Вихљанцеве и Арине Родионове из Аустралије (око 5.30).

Аустралијан опен игра се за наградни фонд од 43,2 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво