Раонић посрнуо већ у првом колу, Федерер и Бердих сигурни

Велико изненађење десило се већ у првом колу Аустралијан опена пошто је Словак Лукаш Лацко елиминисао Канађанина Милоша Раонића са 3:2 по сетовима (6:7, 7:5, 6:4, 7:6). Роџер Федерер и Томаш Бердих савладали су Беденеа, односно Де Минаура.

Раонић се на терен вратио након вишемесечне повреде, али није успео да пронађе праву форму и ритам, па је приредио непријатно изненађење својим навијачима изгубивши већ у првом колу Аустралијан опена.

Бољи од њега био је Словак Лукаш Лацко и то након три и по сата тениса.

Раонић, који заузима 22. место на АТП поретку је у Аустралији бранио полуфинале у којем је испао прошле године, па ће уз већ доста изгубљених бодова због повреде, морати да претрпи и ово рано испадање са првог Гренд слема сезоне.

Лацков наредни противник биће Аргентинац Кикер који је са 3:2 био бољи од Аустралијанца Џордана Томпсона.

Швајцарац Роџер Федерер савладао је у првом колу Аљаза Беденеа из Словеније са 6:3, 6:4, 6:3, након сат и 41 минута игре. 

У осталим мечевима првог кола сигурни су били Весели, Мартерер, Вердаско који је избацио сународника Баутисту-Агута,  Бенето, Манарино, Сем Квери који је елиминисао Фелисијана Лопеза, Сонего, А. Зверев, Гофан, Гојовчик, Вавринка, Рамос, Донској, Кудла, Смисчек, Фоњини, Штруф, Медведев, Монфис, Гаске, Чунг и Сангрен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво