Гофан преко Тима до полуфинала Лондона

Белгијски тенисер Давид Гофан савладао је Аустријанца Доминика Тима са 2:0 (6:4, 6:1) и пласирао се у полуфинале завршног турнира у Лондону. Противник у суботу биће му Швајцацрац Роџер Федерер. Све мечеве можете пратити на нашем Другом програму.

Давид Гофан је у полуфиналу Завршног мастерса у Лондону. Француз је успео да у директном дуелу надигра Доминика Тима. Аустријанац је одлично ушао у меч, међутим Гофан се брзо „пробудио", преокренуо ток меча и на крају стигао до убедљиве победе. Меч је трајао један сат и тринаест минута игре.

Тим је много боље ушао у меч, уз један брејк експресно долази до предности од 3:0. Међутим, тада се буди Гофан и преузима контролу игре у своје руке. Четири везана гема уз два одузета сервиса противнику и преокреће резултат. Потом мирно приводи сет крају - 6:4 у првом сету.

Наставио је Гофан у истом стилу и у другом сету. Поново везује два брејка и води са 4:1. Тим није имао решења за игру противника, тек на тренутке је био равноправни такмац, ипак недовољно да озбиљније запрети. Гофан рутински приводи сет крају - 6:1 у другом сету.

У другом мечу програма у петак, који није имао резултатски значај, Григор Димитров је био убедљив против Пабла Карења Бусте, пошто га је савладао резултатом 6:1, 6:1. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво