Нова победа Надала, овог пута на суду

Рафаел Надал тужио је бившу министарку спорта Француске Розелин Башело за клевету да је користио допинг и добио на суду. Бивша министарка је осуђена и наложено јој је да плати 12.000 евра.

Надал је после пресуде био срећан и рекао је да је ово радостан дан за њега.

„Као што можете да видите у медијима, данас је срећан дан за мене, мој тим и моје фанове", рекао је Надал.

Розелин Башело је изјавила да је Надал користио допинг 2013. године, након чега је морао да паузира седам месеци. То је било 2013. године. Шпанац је узвратио тужбом јер му је та изјава нанела штету.

Рафаел Надал је пре тужбе захтевао да Међународна тениска федерација објави све резултате антидопинг тестова који су му рађени. Такође, Шпанац је изјавио да је био приморан да поднесе тужбу, јер бивша министарка није имала никакве доказе. На име обештећења Надал је тражио 100.000 евра.

"Циљ тужбе је да јавне личности не износе увреде или лажне оптужбе на рачун спортиста без иједног доказа и да притом остану некажњене", рекао је Надал.

Такође, Шпанац је рекао да ће сав новац уплатити на рачун неке од хуманитарних организација у Француској.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи