Агаси: Ђоковић има 90 одсто шансе да се врати на врх

Американац Андре Агаси, тренер Новака Ђоковића, сматра да Србин има 90 одсто шансе да се врати на прво место АТП листе у новој сезони.

"Новак има 90 одсто шансе да поново буде најбољи. То може да уради и без мене. Ипак, знам да хоће да учи ствари другачије. Ако промени десет процената неких ствари, то може да га учини бољим", рекао је Агаси за швајцарски лист Мартин.

Ђоковић би, као што је то био случај ове године, поред Агасија морао да ангажује још једног тренера како би константно био са њим на путовањима, јер легендарни Американац то није у стању због великих приватних обавеза.

Агаси је, на питање ко је најбољи тенисер свих времена, истакао да то не може да буде Роџер Федерер, алудирајући на много слабији међусобни скор у односу на Рафаела Надала (23:15), али и од Ђоковића (23:22).

"Тенисер који је изгубио толико пута од свог ривала не може се сматрати најбољим свих времена. Мој избор је произвољан, све се своди на 'шта ако' и велику дебату", поручио је Агаси.

Ђоковић је сезону завршио као 12. тенисер света и то зато што је у јулу направио паузу како би се опоравио од повреде лакта.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара