Читај ми!

Лондон: Надал са Тимом и Димитровим, Федерер на Зверева

Први тенисер света Рафаел Надал поход на титулу на Завршном мастерсу у Лондону, једину која му недостаје са турнира из серије 1.000, кренуће из групе где су му ривали Доминик Тим, Грегор Димитров и Давид Гофан, одлучено је данас жребом. Мечеви у групи "Пит Сампрас", где су Надал, Тим, Димитров и Гофан, почињу у недељу, дан касније дуели из групе "Борис Бекер".

У другој групи турнира на којем се налази тренутно осам најбољих играча света су Роџер Федерер, Александер Зверев, Марин Чилић и Џек Сок.

Мечеви у групи "Пит Сампрас", где су Надал, Тим, Димитров и Гофан, почињу у недељу, дан касније дуели из групе "Борис Бекер".

Играће се по систему свако са сваким у групи, а по два најбоља обезбедиће место у полуфиналу.
Прошле године титулу је освојио Енди Мареј победом у финалу над Новаком Ђоковићем 6:3, 6:4, а ове обојица пропуштају турнир због повреда.

Федерер је рекордер са шест трофеја Завршног мастерса, једним више од Ђоковића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво