Читај ми!

Дел Потро зауставио Виктора

Аргентинац Хуан Мартин Дел Потро савладао је Виктора Троицког са 2:1, по сетовима 4:6, 1:6, 6:4 у четвртфиналу турнира у Шангају. У полуфиналу Дел Потро ће се састати са бољим из дуела у коме се састају Роџер Федерер и Ришар Гаске.

Хуан Мартин Дел Потро успео је да добије и шести дуел са нашим тенисером и заустави га у четвртфиналу турнира у Шангају.

Српски тенисер је сигурно ушао у меч и освојио први сет са 6:4, али се Дел Потро вратио у меч и уз чак два брејка са 1:6 дошао до изједначења и увео меч у трећи, одлучујући сет.

У финишу меча наш тенисер је успео да парира Аргентинцу до свог другог сервис гема, који губи, а потом не успева да врати брејк све до коначне победе Дел Потра са 4:6 у трећем сету.

Хуам Мартин Дел Потро ће се у полуфиналу састати са бољим из дуела између Роџера Федерер и Ришара Гаскеа.

Ток меча:

14.14 - Хуан Мартин Дел Потро осваја и трећи одлучујући сет са 6:4 и пласман у полуфинале.

13.55 - Брејк за Дел Потра! Аргентинац успева да дође до шансе за брејк коју успева да претвори у предност од 3:2 у одлучујућем сету.

13.50 - Дошло је до краће паузе у мечу јер је Дел потро у једном моменту пао, али није било потребе за лекарском интервенцијом.

13.32 - Поново је Дел Потро имао неколико брејк шанси, али је Троицки успео да сачува свој сервис гем за 1:0 у трећем одлучујућем сету.

13.26 - Почео је трећи одлучујући сет. Први на сервису је Виктор Троицки.

13.24 - Дел Потро убедљиво осваја свој сервис гем и са 6:1 изједначује на 1:1 у сетовима.

13.19 - Дел Потро успева да начини и други брејк за убедљиво вођство од 5:1 у другом сету. Сервира за изједначење у сетовима.

13.12 - Троицки успева да сачува свој други сервис гем после чак пет изједначења и неколико брејк шанси за противника. После најдужег гема у досадашњем току меча смањује тезултат на 1:3.

13.00 - Брејк за Дел Порта! У други сет Дел Потро улази самоуверено и осваја свој сервис гем, да би освојио чак две брејк шансе на Викторов сервис. Троицки успева да сачува прву, али ривал другу претвара у предност од 2:0 у другом сету.

12.53 - Троицки успева да спасе прву брејк шансу коју је изборио његов ривал и добија свој сервис гем са 6:4 и после 40 минута игре осваја први сет у дуелу за пласман у полуфинале турнира у Шангају.

12.42 - Виктор осваја свој сервис гем и потврђује предност на 5:3, а Дел Потро сервира за останак у првом сету.

12.39 - Брејк за Троицког! У четвртом сервис гему Дел Потра Виктор успева да дође до прве брејк шансе коју реализује за предност од 4:3 у првом сету. Виктор сервира да потврди предност.

12.35 - Оба тенисера самоуверено и сигурно освајају своје сервис гемове без шанси за брејкове и средином првог сета резултат је изједначен 3:3.

12.10 – Меч је почео, први на сервису је аргентински играч.

12.04 – Тенисери су изашли на терен и отпочели уобичајено загревање...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво