Надал, Федерер и Чилић у четвртфиналу мастерса у Шангају

Први тенисер света Шпанац Рафаел Надал пласирао се у чевртфинале мастерса у Шангају пошто је победио 28. играча света Италијана Фабија Фоњинија после два сета, 6:3, 6:1.

Меч је трајао 63 минута, Надал је четири пута одузео сервис Италијану, који није успео да направи ниједан брејк.

Надал је остварио 14. узастопну победу, а у четвртфиналу ће играти против шестог носиоца Григора Димитрова из Бугарске, који је са 6:3, 7:6 победио Американца Сема Кверија.

До овогодишњег Ју Ес опена Надал три године није освојио титулу на тврдој подлози, а у Шангају покушава да освоји трећу у последњих пет недеља. У четвртфинале се пласирао и Швајцарац Роџер Федерер, који је за сат времена победио Украјинца Александра Долгополова са 6:4, 6:2.

Федерер ће играти против Француза Ришара Гаскеа, који је после три сета, 7:5, 6:7, 6:3 победио сународника Жила Симона.

Аргентинац Хуан Мартин Дел Потро пласирао се у четвртфинале пошто је победио трећег носиоца Немца Александра Зверева са 3:6, 7:6, 6:4. Дел Потро ће играти против српског тенисера Виктора Троицког, који је победио Американца Џона Изнера са 6:4, 7:6.

Четврти носилац Марин Чилић победио је у осмини финала Американца Стива Џонсона са 7:6, 6:4. Хрватски тенисер ће у четвртфиналу играти против Шпанца Алберта Рамоса Вињоласа, који је био бољи од немачког тенисера Јана Ленарда Штруфа са 7:6, 6:4.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво