Кирјос кажњен због инцидента у Шангају

Аустралијски тенисер Ник Кирјос кажњен је са 31.085 долара пошто је напустио меч првог кола мастерса у Шангају против Американца Стива Џонсона.

Кирјос је по завршетку првог сета, који је изгубио после тај-брејка у јучерашњем мечу, спаковао своју торбу и напустио терен.

Он је кажњен са 21.085 долара, што је награда за учешће у првом колу мастерса, пошто није отишао на преглед код лекара турнира после предаје меча, што је у складу са правилима АТП. Са додатних 10.000 долара кажњен је због неспортског понашања.

Неколико сати пошто је напустио терен Кирјос се извинио путем Твитера и рекао да није могао да игра због стомачних проблема и проблема са раменом.

Он је током 12. гема у мечу против Џонсона добио опомену због понашања, а током тај-брејка одузет му је поен због псовања. Крјос се повукао и из конкуренције дублова у Шангају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво