Троицки у другом колу Шангаја

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло Мастерса у Шангају, пошто је победио Канађанина Дениса Шаповалова у три сета - 6:7, 6:3, 6:0.

Први међусобни дуел Троицког и Шаповалова, 54. и 50. тенисера света, трајао је сат и 46 минута.

И Троицки и Шаповалов су у првом сету направили по један брејк, па је победник тог дела игре решен у тај-брејку. Канађанин је добио тај-брејк са 7:3.

Српском тенисеру је за изједначење у сетовима био довољан само један брејк, а потом је на терену постојао само један тенисер, пошто Троицки у трећем сету противнику није препустио нити један гем за убедљивих 6:0.

Српски тенисер ће у наредном колу играти против Аустријанца Доминика Тима, који је био слободан у првом колу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво