Читај ми!

Надал за јединствену Шпанију

Шпански тениски број један Рафаел Надал критиковао је планове за референдум о независности који је за 1. октобар заказала просепаратистичка влада Каталоније. Шпанска влада и Уставни суд земље сматрају да је референдум незаконит, а Надал је истакао да је „Шпанији боље са Каталонијом и Каталонији је боље са Шпанијом“.

Рафаел Надал, који је у 31. години у недељу на Ју Ес опену однео свој 16 Гранд слем, је за шпанске медије прокоментарисао најављени референдум у Каталонији истакавши да у основи треба поштовати закон.

"Много тога ми није јасно, али са моје тачке гледишта, сви треба да поштују закон и зато очекујем да се 1. октобра ништа неће десити.", рекао је Надал шпанском листу Ел Мундо.

"Не знам шта да радим. Осећам се веома близак Каталонцима и осећам се веома шпански. Не разумем Шпанију без Каталоније. Верујем да ћемо се моћи разумети и мислим да треба да се трудимо да разумемо једни друге, јер без икакве сумње, јачи смо заједно него одвојени. По мом мишљењу Шпанији је боље са Каталонијом и Каталонији је боље са Шпанијом." истакао је Надал.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво