Бекер селектор Дејвис куп репрезентације Немачке

Немачки стручњак ангажован је по други пут на фунцију селектора Дејвис куп репрезентације Немачке, пренели су немачки медији.

"Борис Бекер ће бити нови селектор мушке Дејвис куп репрезентације Немачке. На функцију ће ступити одмах, а надамо се да ће бити кључни фактор оживљавања и популаризације овог спорта код нас", саопштено је из тениског савеза Немачке.

Бекер је у играчкој каријери освојио шест Гренд слемова, од чега три Вимблдона.

У тренерској каријери најзапаженији ангажман био му је тренирања Новака Ђоковића који је у том периоду освојио шест Гренд слем титула.

Бекер је већ једном обављао функцију Дејвис куп селектора Немачке у периоду од 1997. до 1999. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво