Мугуруса спречила Халеп да преузме прво место

Шпанска тенисера Гарбиње Мугуруса освојила је титулу на турниру у Синсинатију, пошто је у финалу победила Румунку Симону Халеп са убедљивих 6:1 и 6:0.

Мугуруса је овим тријумфом спречила Халепову да преузме прво место на ВТА листи, на којем ће од понедељка и даље остати Чехиња Каролина Плишкова.

Шпанској тенисерки је ово друга титула у 2016. години, а пета у каријери.

Мугуруси је први меч данашњег финала добила после 24 минута игре. Врло брзо је повела са 3:0, а новим брејком у шестом гему само је потврдила вођство.

Исти сценарио виђен је на почетку другог сета. Мугуруса је повела са 3:0, а потом је уследио једини гем на мечу у којем је имала проблема, пошто је морала да спашава две брејк лопте. Она се, ипак, одбранила и након тога без проблема освојила још два гема и стигла до велике победе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се