Димитров и Кирјос драматичним борбама до финала

Бугарски тенисер Григор Димитров и Аустралијанац Ник Кирјос савладали противнике у драматичним полуфиналима и изборили учешће у финалу турнира у Синсинатију. Оба меча су решена у тај брејковима, Димитров је савладао Џона Изнера са 7:4 и 12:10, а Кирјос је надиграо Давида Ферера са 7:3 и 7:4 у тај брејковима. Финални окршај можете пратити у директном преносу од 22.00 на Другом програму РТС-а.

Одавно на неком турниру нису одиграна овако неизвесна, драматична и равноправна полуфинала као што се то догодило у Синсинатију.

Оба надметања су трајала дуже од два сата, завршена су тајбрејковима у оба сета, а тешко је утврдити које је било драматичније.

У првом полуфиналу Бугарин Григор Димитров, једанаести играч на листи, био је концентрисанији од домаћег играча Џона Изнера, 19. попласману, и однео победу у тај брејковима којима су завршени и први и други сет.

У другом полуфиналу Ник Кирјос, који је предходно елиминисао Рафаела Надала, наставио је победнички поход савладавши и другог Шпанца Давида Ферера после 2 сата и 7 минута игре.

И овај дуел одлучили су тај брејкови на крају оба сета, а Кирјос је показао бољу концентрацију од супарника.

Вечерашњи финалисти су до сада само једном одмеравали снаге на турниру пре две године у Индијан Велсу када је победу однео Димитров са 2:1, а интересантно је да је оба сета, дакле и меч, добио освајањем тај брејкова.

Финални меч турнира у Синсинатију почиње у 22.00, а можете га пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи