Кирјос елиминисао Надала

Аустралијски тенисер Ник Кирјос убедљиво савладао Рафаела Надала са 6:2, 7:5 и пласирао се у полуфинале турнира у Синсинатију. Кирјос, који је 23. тенисер на листи најбољих, у борби за финале састаће се са још једним Шпанцем Давидом Ферером. Оба полуфинална меча можете пратити у директним преносима на Другом програму РТС-а.

Ник Кирјос је сигурно ушао у дуел са тренутно првим тенисером на листи најбољих и већ на старту меча направио брејк и повео са 3:0, да би потом рутински одржао предност за освајање првог сета после 26 минута игре.

У другом сету је борба била знатно равноправнија до самог финиша, када долази до размене брејкова, а Кирјос успева поново да дође до предности за коначну победу и изједначење од 2:2 у међусобним дуелима са Надалом.

У борби за финале Ник Кирјос ће се срести са још једним Шпанцем, Давидом Ферером, који је елиминисао трећег носиоца из Аустрије Доминика Тима у два сета са 6:3, 6:3.

У првом полуфиналу, којe почиње у 20.00 по нашем времену, састају се домаћи представник Џон Изнер и Бугарин Григор Димитров.

Други полуфинални меч Кирјоса са Ферером ће почети у 01.00, а оба дуела можете пратити у директним преносима на Другом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво