Новаков благословени опоравак

Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић успешно се опоравља од повреде због које је пре две недеље најавио завршетак сезоне. На друштвеним мрежама је своје обожаваоце обавестио да је посвећен терапијама и породици због које се осећа благословено.

Новак Ђоковић је пре две недеље објавио да га већ дуже мучи повреда лакта због које ће направити паузу од шест месеци током којих ће се посветити терапијама и породици.

На друштвеним мрежама је са обожаваоцима поделио детаље из породичног живота и посебно фотографију на којој се игра са сином Стеханом, посебно истакавши да га породица чини благословеним.

"Знам да се питате како сам и како се опорављам. Углавном проводим време или на терапијама или са породицом. Моји дани су врло мирни и врло сам захвалан на сваком тренутку с мојим највољенијима. Ево један моменат тате и сина који праве кобајаги ауто од картонске кутије. Од сада све правимо дупло јер са нестрпљењем ишчекујемо бебу. Какав благослов!", истакао је Ђоковић у поруци.

Нешто раније је поставио и поруку о свом брату Марку и њиховом односу.

"Љубав коју осећам према свом брату је безусловна! Којим год путевима да нас живот носи, увек осећам да смо повезани и један уз другог. Као једна од најближих особа из мог породичног окружења, Марко ми помаже да изградим своју унутрашњу снагу и стварно увек могу да рачунам на њега. Ко вас чини оним што јесте? "

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво