Дејвис куп мечеви и даље на три добијена сета

Мечеви сингла у Дејвис купу и даље ће се играти на три добијена сета након што је одбијен предлог да се смањи број сетова, саопштила је Међународна тениска федерација. Предлог о смањену броја сетова није усвојен, али јесте онај да финалисти Дејвис и Фед купа наредне сезоне могу бити домаћини првог кола такмичења.

Чланице ИТФ-а су на годишњој Скупштини одржаној у Хо Ши Мину одбиле предлог да се мечеви у појединачкој конкуренцији у Дејвис купу убудуће играју на два добијена сета. Тај предлог је добио подршку 63,54 одсто земаља чланица, али није прошао пошто је била потребна двотрећинска већина.

Председник ИТФ-а Дејвид Хегерти рекао је да је разочаран резултатима гласања.

"Поштујемо одлуку Скупштине, али смо разочарани што земље чланице нису одобриле комплетан пакет реформи Дејвис и Фед купа који је предложио Одбор дирекора ИТФ-а", рекао је Хегерти.

Предлог о смањену броја сетова није усвојен, али јесте онај да финалисти Дејвис и Фед купа наредне сезоне могу бити домаћини првог кола такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи