Нови изазови за српске тенисере

Наши тенисери у петак траже пут за нове успехе на Вимблдону: Ана Ивановић у синглу, Јанко Типсаревић и Виктор Троицки у дублу и Душан Вемић у миксу.

На теренима у Вимблдону данас ће тенисери из Србије играти три меча, од којих ће само први носилац, Ана Ивановић, играти у синглу. Најбоље рангирана играчица света играће против Кинескиње Ђије Џенг на првом терену, после мушког сингла који почиње у 14 сати.

На петом терену Јанко Типсаревић и Виктор Троицки играју у дублу против Филипа Пецшнера и Александра Пеје. Тај меч је други по реду, а такмичење почиње у 15 сати.

Душан Вемић и Флавија Пенета играју мешовити дубл против Санчаја Ративатана и Нурије Љагостере Вивес. То је трећи меч по реду на седмом терену, на коме игра почиње у 15 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи