Јоровићева елиминисана у Букурешту

Српска тенисерка Ивана Јоровић елиминисана је са турнира у Букурешту, пошто је изгубила од Румунке Ирине Бегу у два сета, 4:6 и 1:6.

У њиховом првом међусобном дуелу, Румунка је до победе дошла после 82 минута игре.

Бегу ће у наредном колу играти против сународнице Жаклин Адина Кристијан која је била боја од Катарине Козлове из Украјине у три сета, 4:6, 6:4 и 6:2.

Јоровићева није добро почела меч јер је већ у првом гему изгубила сервис, али је у четвртом гему узвратила брејк и стигла до 2:2.

Српска тенисерка је у четвртом гему узвратила брејк и изједначила на 2:2.

У наредна три гема виђени су само брејкови, од чега је Бегу начинила два. Она је стечену предност сачувала до краја тог периода игре и повела са 1:0 у сетовима.

Бегу, 58. тенисерка на ВТА ранг-листи, почела је и други сет у истом ритму, направила је два брејка и повела резултатом 4:0.

Јоровићева је потом успела да дође до првог гема у другом сету, али то је било све што је српска тенисерка успела да уради, пошто је у седмом гему Румунка поново одузела сервис и решила меч у своју корист.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи