Читај ми!

Надал, Гофан и Раонић у другом колу Ролан Гароса

Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у друго коло Ролан Гароса пошто је на старту другог гренд слем турнира у сезони славио против Француза Беное Пера са 6:1, 6:4, 6:1. Гофан и Раонић лако до другог кола. Пласман у друго коло обезбедили и Ферер, Гаске и Чилић.

Надал је током меча одиграо неке сјајне ударце, али је морао да преживи мању панику почетком другог сета.

Пер је, наиме, повео са 3:1 уз два брејка, али је Шпанац успео да се врати и добрије тај сет.

Деветоструки освајач Ролан Гароса ће у наредном колу играти против Робина Хасеа из Холандије.

Белгијски тенисер Давид Гофан пласирао се у друго коло пошто је победио Француза Пола Антија Матјеа после три сета, 6:2, 6:2, 6:2.

Десети носилац Гофан победио је за нешто мање од два сата, а у другом колу играће против Украјинца Сергеја Стаховског, који је победио Јен Сун Луа са Тајвана у три сета, 6:3, 6:4, 7:6.

Канађанин Милош Раонић победио је у првом колу Белгијанца Стива Дарсиса са 6:3, 6:4, 6:2. Он ће играти против Бразилца Рожерија Дутре Силве, који је после пет сетова победио Михаила Јужног из Русије са 4:6, 7:6, 2:6, 7:6, 6:2.

Шпански тенисер Давид Ферер пласирао се у друго коло победом над Американцем Доналдом Јангом после пет сетова, 5:7, 6:3, 4:6, 6:3, 13:11. Ферер, 30. носилац, победио је за четири и по сата, шест пута је одузео сервис Јангу, који је направио брејк мање.
Шпанац ће у другом колу играти против сународника Фелисијана Лопеса, који је са 6:4, 7:6, 6:3 победио Американца Бјорна Франтанђела.

Домаћи тенисер Ришар Гаске пласирао се у друго коло победом над Белгијанцем Артуром Де Грефом са 6:2, 3:6, 6:1, 6:3. Француз ће у другом колу играти против Виктора Естреле из Доминиканске Републике, који је победио Руса Тејмураза Габашвилија после четири и по сата и пет сетова, 6:7, 2:6, 7:6, 6:3, 6:2.

Хрватски тенисер Марин Чилић победио је у првом колу Летонца Ернеста Гулбиса са 6:3, 6:3, 6:3. Он ће играти против Руса Константина Кравчука, који је победио Аргентинца Федерика Делбониса са 6:3, 6:4, 7:6.

Немачки тенисер Николас Кикер пласирао се у друго коло пошто је победио Дамира Џумхура из Босне и Херцеговине са 6:3, 2:6, 6:3, 6:4. Кикер ће играти против Уругвајца Пабла Куеваса, који је победио домаћег тенисера Максима Амуа са 6:3, 6:2, 6:4.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво