Мари: Ђоковић направио прави потез са Агасијем

Светски број један Енди Мари признао је да је био изненађен што је Новак Ђоковић изабрао Андреа Агасија за новог тренера, али и додао да је Србин повукао прави потез ангажовањем прослављеног америчког тенисера.

Ђоковић је именовао легендарног тенисера одмах после Мастерса у Риму, тачно пред учешће на Ролан Гаросу, где брани титулу.

"Помоћ од Агасија је позитивна ствар за Новака и цео тенис. Када велики играчи остају у тенису онда то доноси велико интересовање. Знам да је Агаси човек који је веома заузет ван тениса и не знам какав је њихог договор. Био сам изненађен јер не верујем да је Ђоковић одлуку донео за један дан", рекао је Мари, а преноси Скај Спорт.

Британски тенисер ове сезоне не игра у форми као другом половином прошле када је дошао до врха, истакавши да му понекад недостаје мотива.

"Дошао сам до првог места на свету и неколико пута сам тражио мотивацију за нове циљеве. Протеклих седам, осам година увек сам давао све од себе да играм најбољи тенис на грен слемовима и сада је исти случај. Ту се не поставља питање мотива, чак и када играм испод нивоа", поручио је Мари.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи