Дел Потро преко Нишикорија до Ђоковића

Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро пласирао се у четвртфинале турнира у Риму, пошто је у трећем колу победио Јапанца Кеија Нишикорија у два сета, 7:6 и 6:3.

Дел Потро је у њиховом шестом међусобном дуелу до петог тријумфа дошао после сат и 54 минута игре.

Нишикори је у првом сету двапут имао брејк заостатка, али је оба пута успео да се врати и тај период игре одведе у тај-брејк, који је припао Дел Потру резултатом 7:4.

Дел Потро је у другом сету био знатно сигурнији на својим сервисима, а стигао је и до једног брејка којим је практично оверио победу и изборио пласман у четвртфинале.

Аргентинац ће се у четвртфиналу састати са другим тенисером света Новаком Ђоковићем који је са 6:4 и 6:4 победио Шпанца Роберта Баутисту Агута. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво