Ђоковић фондација отворила игралиште у Новом Бечеју

Фондација Новак Ђоковић отворила је игралиште за децу у предшколској установи "Пава Сударски" - вртићима "Лептирић" и "Јованка Добросављев Мица" у Новом Бечеју и комплетирала акцију у духу недавно покренуте онлајн кампање "Спорт у једној речи - Sport In One Word".

Истовремено, Фондација је донирала мобилијар вредности око 1.230.000 динара.

Игралиште у Новом Бечеју је четврто по реду које је отворено овог месеца и намењено је да употпуни свакодневно дружење и игру за више од 320 малишана.

Претходно су отворена игралишта у општинама Србобран, Стара Пазова и Горњи Милановац где је у адаптацију и опремање вртића уложено више од три милиона динара.

Пројектна менаџерка Фондације, Горана Џуџа Јаковљевић, истакла је да је жеља да деца широм Србије имају адекватне услове за игру, развој и напредак.

"Делимо мишљење са представницима локалних заједница и тежимо да обухватимо што више места, како бисмо пружили услове за спортске активности и деци у граду и околним местима. До сада смо успели да отворимо четири игралишта и верујемо да чемо наставити истим интензитетом. Веома је важно да сви будемо укључени и помогнемо средине којима је то неопходно", изјавила је она.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи