Бекер: Ђоковић остао без ваздуха, али може да се врати

Некадашњи тренер Новака Ђоковића Борис Бекер изјавио је да се српски тенисер прошле године ментално променио после освајања Ролан Гароса, али да и даље има времена да се врати старим навикама и успесима.

"Форхенд и сервис не могу да се изгубе за једну ноћ, мислим да је све до главе. Мислим да се много ствари променило после освајања Ролан Гароса, његовог животног сна, и тада је балон пукао, ваздух је испумпан и још га није повратио", рекао је Бекер за Скај спорт.

Легендарни Немац, који је од 2013. до 2016. године тренирао Ђоковића, сматра да остали играчи виде да се Новак мучи и желе то да искористе.

"Свлачионица никад не спава – када сви виде слабост код врхунског тенисера, хоће његов скалп. Читају му говор тела и паметније играју против Новака. Био је доминантан дуго, али сада се ситуација окренула. Ипак, тек му је 29 година и пред собом има довољно времена да окрене ситуацију", рекао је Бекер.

Он је прокоментарисао и Роџера Федерера, истакавши да га не изненађују добре игре Швајцарца ове сезоне.

"Освојио је Аустралијан опен, Мајами и Индијан Велс, нисам изненађен јер је Роџер један од највећих спортиста свих времена", закључио је Бекер.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво